Martas Surdegsbröd

Surdegsbrödet är precis som våra andra bröd gjort på naturliga ingredienser. Milt och saftigt bröd, skonsamt för magen.

Ett bröd väger 460g.

Bröden är centralt listade på Ica med artikelnummer

ICAS ARTIKELNUMMER: 243328

När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.

INGREDIENSER:
VATTEN, MAJSMJÖL, BOVETEMJÖL, AGAVENEKTAR*, MALDA PSYLLIUMFRÖSKAL, TAPIOKAMJÖL, SURDEGSPULVER AV RIS (3%), FERMENTERAT RISMJÖL, HAVSSALT OCH JÄST. *EKOLOGISK INGREDIENS.

Näringsinnehåll (per 100g)

Energi 714 kJ/170 kcal

Fett 1,0 g

varav mättat fett 0,2 g

Kolhydrater 33 g

varav sockerarter 2,5 g

Protein 4,1 g

Fiber 6,7 g

Salt 1,0 g