Salted caramel Ice cream, vegansk & glutenfri

En sockerfri smarrig glass som är så nyttig att du kan äta den varje kväll i sommar om du vill & ändå känna att du gett kroppen bra med näring!

ca 6 glassar

TILLAGNINGSTID: 15 min + 1 timme frysning

 

 

 

 

Ingredients

  • 1 banan

  • 3 dl fullfet kokosmjölk

  • 8 st urkärnade dadlar

  • 1 tsk havssalt

  • 1 krm vaniljpulver

  • 0.5 dl rostade delade hasselnötter

Directions

  • Mixa banan, kokosmjölk, dadlar, vaniljpulver och havsalt i en kraftig blender till allt mixats ordentligt.
  • Lägg lite hasselnötter i en glassform och häll sedan över smeten.
  • Frys in i minst en timme och ta ut och njut! Ta gärna ut glassen fem minuter innan för att låta den för tina en liten stund, då blir den ännu krämigare!