top of page

Raw Pad Thai

En ny variant på Pad thai, helt veggo, utan nudlar och kall i stället för varm. Men minst lika god! 4 PERSONER TtillagningstID: 35 MINUTER



Sallad

  1. 2 zucchini

  2. 3 morötter

  3. 180 g böngroddar

  4. 1 grönt hackat äpple

  5. 300 g Bellaverde (eller vanlig broccoli)


Dressing

  1. 1,5 dl sockerfritt jordnötssmör

  2. 4 msk limejuice

  3. 2 msk agave sirap eller honung

  4. 4 msk tamari

  5. 4 cm färsk ingefära

  6. 2 vitlöksklyftor

  7. 1,5 dl vatten


topping

  1. 100 g cashewnötter

  2. 2 avokado

  3. färsk koriander

  4. lime


Tillagning

  1. Använd en spiralizer och gör spagetti av zucchini och morötter eller skär tunna skivor av grönsakerna med potatisskalaren. Dela Bellaverden på längden.

  2. Blanda ihop Bellaverde, hackat äpple, zucchinin, morötter och böngroddar till en sallad i en stor bunke.

  3. Mixa ihop alla ingredienserna till dressingen. blanda i salladen i bunken och rör om.

  4. Lägg sedan upp önskad mängd Pad Thai på en tallrik och toppa med krossade cashewnötter, avokado, limeskivor och färsk koriander.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Glutenfria & veganska pepparkakor

Spröda pepparkakor på mandelmjöl ca 10-12 stycken (gör mer än gärna x2) Spröda pepparkakor på mandelmjöl ⁠ ca 10-20 stycken beroende på storlek(gör mer än gärna x2)⁠ ⁠ Ingredienser⁠ 1 1⁄2 dl mandelmjö

Glutenfritt vörtbröd/julbröd

Gluten/mjölk/ägg/nötfritt VÖRTBRÖD @martaglutenfri Martas saftiga glutenfria Vörtbröd⁠ 2 dl ekologiskt majsmjöl  6 dl glutenfritt havremjöl⁠ 2 tsk bikarbonat⁠ 2 tsk salt⁠ 1 tsk xantangummi⁠ 1,5 msk ch

bottom of page