Martas Medelhavsbröd
Medelhavsbrödet är inspirerat från Martas hemtrakter i Italien med smak av soltorkade tomater, rosmarin och toppat med majskrisp.
Ett bröd väger 460g.
Bröden är centralt listade på Ica med artikelnummer
ICAS ARTIKELNUMMER: kommer i vecka 7
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.
INGREDIENSER:
VATTEN, MAJSMJÖL, BOVETEMJÖL, AGAVENEKTAR*, MALDA PSYLLIUMFRÖSKAL, TAPIOKAMJÖL, QUINOAMJÖL (2%), SURDEGSPULVER (RIS), SOLTORKADE TOMATER (1%), FERMENTERAT RISMJÖL, HAVSSALT, JÄST, ROSMARIN (0,3%) OCH MAJSKRISP.
*EKOLOGISK INGREDIENS.
Näringsinnehåll (per 100g)
Energi 741 kJ7 177 kcal
Fett 0,8 g
varav mättat fett 0,1 g
Kolhydrater 36 g
varav sockerarter 4,6 g
Fiber 3,3 g
Protein 3,9 g
Salt 1,3 g