NYHET! Martas glutenfria Gourmetbröd
Ett saftigt grovt gourmetbröd utan tillsatt socker med sötma från äpple, syra från vinäger och nypon.
Påminner i sin karaktär om danskt rågbröd. Kanske det saftigaste och godaste glutenfria brödet du någonsin smakat.
Behöver inte värmas, utan kan avnjutas precis som det är.
Ett bröd väger 460g.
Bröden är snart centralt listade på Ica med artikelnummer
Bröden är snart centralt listade på COOP med artikelnummer
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.
INGREDIENSER:
Vatten, glutenfritt HAVREmjöl*, glutenfria HAVREgryn*, nyponskalsmjöl*, äpple, linfrön, solrosfrön*, bikarbonat, äppelcidervinäger*, malda psylliumfröskal och havssalt*. *Ekologiska ingredienser
Näringsinnehåll (per 100g)
Energi 1010 kJ/242 kcal
Fett 9,6 g
mättat fett 1,2 g
Kolhydrater 25,6 g
varav sockerarter 1,4 g
Protein 9,3 g
Fiber 7,7 g
Salt 1,9 g