Martas Chiabröd
Chiabrödet är naturligt glutenfritt och bakat på naturliga ingredienser såsom bovete och frön. Det är även en utmärkt källa till protein och fibrer.
Ett bröd väger 460g.
Bröden är centralt listade på Ica med artikelnummer
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.
INGREDIENSER:
VATTEN, BOVETEMJÖL, BRUNA OCH GULA LINFRÖN, SOLROSKÄRNOR, AGAVENEKTAR*, MALDA PSYLLIUMFRÖSKAL, BAKPULVER (NATRIUMKARBONAT, NATRIUMDIFOSFAT), FERMENTERAT RISMJÖL, CHIAFRÖN (3%), HAVSSALT OCH JÄST. *EKOLOGISK INGREDIENS.
Näringsinnehåll (per 100g)
Energi 959 kJ/229 kcal
Fett 10,7 g
mättat fett 1,1 g
Kolhydrater 21 g
varav sockerarter 2,3 g
Protein 7,9 g
Fiber 9,3 g
Salt 1,4 g