Martas glutenfria & nötfria Cinnamon Roll Granola
Älskar du kanelbullar? Då är det här din dröm granola!
Då bara måste du prova denna! Crunchy, stora bitar, kryddig och smakar precis som mitten av en kanelbulle. Passar att äta som den är eller med en krämig yoghurt eller en skvätt mjölk!
En ugnsbakad, knaprig granola fullproppad med fibrer och fullkorn. Granolan är bakad på helt naturliga ingredienser och, såklart, helt utan tillsatt vitt socker. Dessutom är den bakad i Sverige och fri från gluten, nötter, animaliska produkter, vetestärkelse, tillsatser och konserveringsmedel.
En påse innehåller 375 gram.
Bröden är centralt listade på AXFOOD med artikelnummer
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga produkter. Hennes uppdrag blev att skapa god mat som alla kan äta. Det tog många bak varje dag i ett år innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på denna granolan.
INGREDIENSER:
Glutenfria havregryn, vatten, rårörsocker, rapsolja, potatismjöl, malda linfrön, kokosflingor, kanel, naturlig arom, kardemumma och havssalt.
Näringsinnehåll (per 100g)
Energi 138 kJ/320 kcal
Fett 5 g
mättat fett 1 g
Kolhydrater 54 g
varav sockerarter 16 g
Protein 10 g
Fiber 7 g
Salt 1 g