Hälsosam catering i Malmö för livsnjutare!

Glutenfri, vegetarisk & förtrollande god catering för ALLA!

Jag erbjuder god & nyttig frukost, lunch/middag och fika/mellanmål. Maten jag lagar är skapad med kärlek på rena råvaror och omtanke för dej och vår planet. Jag utesluter gluten, halvfabrikat och raffinerat socker. Jag skapar mat med kreativitet. Min mat består av vackra färger och balanserade goda smaker.

Du kan beställa allt från hembakat naturligt hälsobröd (glutenfritt) med färgrrika pålägg, smothie bowls, nyttiga smarriga bakverk, rawfoodkakor, sallader/pokébowl till varma grytor.

Maila mig info om antal portioner och önskemål, jag återkommer inom kort med ett menyförslag och pris.

Kurser för ett hälsosamt liv

Lär er skapa mat med kärlek och omtanke för er själva och vår planet. Jag utesluter gluten, halvfabrikat, raffinerat socker och animaliska produkter. Mat och välbefinnande är ett. Jag vill inspirera er att äta riktigt bra på ett lustfyllt och okomplicerat vis.

Jag anordnar kurser i alltifrån naturligt glutenfri bakning, vegansk matlagning till nyttiga desserter, raw eller tillagat. Kurserna har olika teman t.ex. hälsosam frukost, rawfoodglass, chokladtillverkning eller naturligt glutenfri bakning.

Jag kan anlitas av företag/grupper som vill vara med om en rolig och inspirerande aktivitet tillsammans. Jag är även utbildad yogalärare och håller även klasser och workshops i olika yogaformer.