Naturligt glutenfritt & veganskt korvbröd- ca 13 korvbröd
7 g torr jäst (1 msk)
15 g socker (1 msk)
350 g vatten, 37 gradigt (3,5 dl)
34 g Rapsolja eller annan smaklös olja (2 msk)

150 g rismjöl (2,5 dl)
60 g majsmjöl (1 dl)
150 g majsstärkelse (3 dl)
8 g Softbake (1 msk)
5 g salt (1 tsk)
20 g Psyllimhusk (2 msk)
1. Vispa samman torrjäst och socker i en bunke med vattnet, häll i oljan.

2. Blanda övriga torra ingredienser förutom psyllimhusk i en annan bunke och häll sedan ned detta i vatten/jäst blandningen, endast lite i taget.
 
3. Rör runt med spatel eller kör med degkrok i degblandaren. Sist pudra i psyllimhusken, nu ska degen tjockna, rör om ordentligt så inge klumpar bildats.

4. Jäs under plastfolie i 60 min

5. Sätt ugn på 225 grader

6. Väg upp till 55 gram dvs ca 13  korvbröd,  jäs ytterligare 40 min.

7. Grädda 225 grader i 15- 20 min, svalna på galler och skär skåra i. Ät eller frys in.