NYHET! Martas glutenfria Gourmet Kuvertbröd EKO
Kuvertbröden är naturligt glutenfria och bakade på glutenfritt havremjöl/havregryn. Vårt havre har odlats på särskilda fält fritt från andra glutenhaltiga sädesslag. Frallorna bakas på ett glutenfritt specialbageri här i Sverige.
De små fina kuvertbröden ligger 10 st per förpackning och väger bara 45 g stycket.
Bröden är snart centralt listade på Ica med artikelnummer
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.
Ingredienser glutenfritt Gourmet Kuvertbröd EKO
Vatten, glutenfritt havremjöl (36%)*, psylliumfröskal*, agavesirap*, havssalt och jäst. *Ekologiska ingredienser.
Glutenfritt Gourmet Kuvertbröd näringsinnehåll (per 100g)
Energi 775 kj/185 kcal
Fett 2,4 g
Kolhydrater 31 g
Fiber 8,9 g
Protein 5,4 g
Salt 1,1 g