Glutenfri choklad crunchy bar

Glutenfria och Veganska Crunchy bars/ Digestive bars

20 bars⁠

Ingredienser:⁠
1 pkt Marta glutenfria Crunchy Cookie Granola⁠
2 ordentliga msk kokosolja⁠
3 dl valfri choklad (om väljer du sockerfri så söta gärna med lönnsirap)⁠

Instruktioner:⁠

1.Klä en 20x 20 sm ugnsform eller djup bakplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.⁠

2. Hacka ned Martas Crunchy Cookie granola till cirka 1 cm stora bitar i skål och ställ åt sidan. ⁠

3. Smält samman choklad och kokosolja. ⁠

4. Häll chokladblandningen över Crunchy granolan och blanda väl.⁠

5. Häll i den klädda ugnsformen och kyl tills den stelnar (minst 10 min). På min flingsalt om det önskas.⁠

6. Ta ut och dela i 20 bitar. ENJOY!⁠