Martas glutenfria Havrefrallor & Fröfrallor
Frallorna är naturligt glutenfria och bakade på glutenfritt havremjöl/havregryn. Vårt havre har odlats på särskilda fält fritt från andra glutenhaltiga sädesslag. Frallorna bakas på ett glutenfritt specialbageri här i Sverige.
Frallorna ligger 5 st per förpackning och väger 90g stycket.
Bröden är centralt listade på COOP med artikelnummer
BRÖDEN ÄR CENTRALT LISTADE PÅ ICA MED ARTIKELNUMMER
När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.
Ingredienser glutenfria Fröfrallor
Vatten, glutenfritt havremjöl (34%)*, psylliumfröskal*, agavesirap*, solrosfrön (3%)*, glutenfria havregryn*, havssalt och jäst. *Ekologiska ingredienser.
Ingredienser glutenfria Havrefrallor
Vatten, glutenfritt havremjöl (36%)*, psylliumfröskal*, agavesirap*, havssalt och jäst. *Ekologiska ingredienser.
Glutenfria Fröfrallor näringsinnehåll (per 100g)
Energi 976 kj/233 kcal
Fett 5,9 g
Kolhydrater 34 g
Fiber 7,9 g
Protein 6,9 g
Salt 1,2 g
Glutenfria Havrefrallor näringsinnehåll (per 100g)
Energi 775 kj/185 kcal
Fett 2,4 g
Kolhydrater 31 g
Fiber 8,9 g
Protein 5,4 g
Salt 1,1 g