Glutenfri Patsa

Glutenfri pasta Rossa

En snabblagad men lyxig glutenfri pastarätt med den vackra kålsorten sallarossa, edamebönor, tryffelolja & vitlök. Toppas med stekt svamp & nötter!
4 pers

TILLAGNINGSTID: 30 min

Ingredients

  • 1 st rödlök, finhackad

  • 7 st stora championer, skivade

  • 1/2 Sallarossa, finstrimmlad (ta bort stammen)

  • 2 vitlöksklyftor, finhackade

  • 200 g gröna edamamebönor

  • 2,5 dl soyagrädde

  • 1 tsk honung

  • 2 msk tryffelolja

  • 400 g glutenfri & äggfri tagliatelle

  • salt & svartpeppar

  • 4 msk rostade hasselnötter

  • Olivolja, att steka i

Directions

  • Stek rödlök, vitlök i olivolja tills de mjuknat. Lägg sedan i den strimmlade Sallarossan och stek ytterliggare några minuter. 
  • Tillsätt grädde, honung, tryffelolja, salta o peppra. Till sist lägg i edamamebönor och låt koka upp några minuter.
  • Stek championerna för sig i en stekpanna tills de är gyllene.
  • Servera nykokt tagliatelle med den krämiga såsen och till sist toppa med championer och nötter!