Glutenfri pasta Rossa
TILLAGNINGSTID: 30 min
Ingredients
1 st rödlök, finhackad
7 st stora championer, skivade
1/2 Sallarossa, finstrimmlad (ta bort stammen)
2 vitlöksklyftor, finhackade
200 g gröna edamamebönor
2,5 dl soyagrädde
1 tsk honung
2 msk tryffelolja
400 g glutenfri & äggfri tagliatelle
salt & svartpeppar
4 msk rostade hasselnötter
Olivolja, att steka i
Directions
- Stek rödlök, vitlök i olivolja tills de mjuknat. Lägg sedan i den strimmlade Sallarossan och stek ytterliggare några minuter.
- Tillsätt grädde, honung, tryffelolja, salta o peppra. Till sist lägg i edamamebönor och låt koka upp några minuter.
- Stek championerna för sig i en stekpanna tills de är gyllene.
- Servera nykokt tagliatelle med den krämiga såsen och till sist toppa med championer och nötter!