Martas Fruktbröd

Fruktbrödet är naturligt glutenfritt och antioxidantrikt med superbäret Acai, tranbär, torkade aprikoser och en gnutta kanel. Perfekt till mellis och att boosta immunförsvaret med.

Ett bröd väger 460g.

Bröden är centralt listade på Ica med artikelnummer

ICAS ARTIKELNUMMER: kommer i vecka 7

När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.

INGREDIENSER:
VATTEN, MAJSMJÖL, BOVETEMJÖL, TORKADE APRIKOSER* (4%),
MALDA PSYLLIUMFRÖSKAL, TAPIOKAMJÖL, AGAVENEKTAR*, TORKADE TRANBÄR 3% (TORKADE TRANBÄR SÖTADE MED ANANASJUICE), PUMPAKÄRNOR, SURDEGSPULVER (RIS), FERMENTERAT RISMJÖL, HAVSSALT, JÄST, KANEL OCH ACAIPULVER (1%). *EKOLOGISK INGREDIENS.

Näringsinnehåll (per 100g)

Energi 792 kJ/189 kcal

Fett 1,3 g

varav mättat fett 0,2 g

Kolhydrater 37 g

varav sockerarter 2 g

Fiber 6,1 g

Protein 4 g

Salt 0,6 g