Martas Dadelbröd

Dadelbrödet är naturligt glutenfritt och bakat på naturliga ingredienser såsom quinoa, nypon, dadlar och en gnutta kanel. Brödet är gott att äta som det är eller rostat.

Ett bröd väger 460g.

Bröden är centralt listade på Ica med artikelnummer

ICAS ARTIKELNUMMER: 243325

När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd.

INGREDIENSER:
VATTEN, BOVETEMJÖL, MAJSMJÖL, DADLAR (4%), MALDA PSYLLIUMFRÖSKAL, TAPIOKAMJÖL, AGAVENEKTAR*, QUINOAMJÖL (2%), PUMPAKÄRNOR, ÄPPELBITAR (2%), NYPONSKALSBITAR (1%), FERMENTERAT RISMJÖL, SURDEGSPULVER (RIS), HAVSSALT, JÄST OCH KANEL. *EKOLOGISK INGREDIENS.

Näringsinnehåll (per 100g)

Energi 718 kJ/172 kcal

Fett 1,5 g

varav mättat fett 0,3 g

Kolhydrater 32 g

varav sockerarter 4,5 g

Protein 4,4 g

Fiber 4,9 g

Salt 0,8 g