Black Cashew wrap

Black Cashew Wrap

Aktivt kol ger en häftig färg till bakning och matlagning och tar även upp farliga ämnen i kroppen

4 personer
12 st wrap


wrapbröd

  • 8 MSK SELLTONS CHIAFRÖN
  • 4 DL VATTEN
  • 8 MSK SELLTONS HAVREMJÖL
  • 8 MSK SELLTONS CASHEWNÖTSMJÖL
  • 8 MSK AKTIVT KOL (VALFRITT)
  • 4 MSK FIBERHUSK
  • 4 KRM HAVSSALT
  • 4 MSK SMÄLT KOKOSOLJA


Rödbetshummus

  • 1 PKT KOKTA KIKÄRTOR À 380 GRAM
  • 250 GRAM KOKTA RÖDBETOR
  • 4 MSK OLIVOLJA
  • 1 MSK TAHINI (VALFRITT)
  • 3 KRM SALT
  • 1 MSK FLYTANDE HONUNG
  • 0,5 KRM SVARTPEPPAR
  • 1 KLYFTA VITLÖK
  • 1 ST LIME

Wrap

  • Blanda chiafröna med vattnet. Låt stå tills en chiagelé bildats.
  • Blanda alla torra ingredienser i en skål.
  • Blanda ihop chiafrön, smält kokosoljan, de torra ingredienserna till en deg. Dela i 12 bitar.
  • Lägg en bit deg på ett bakplåtspapper och lägg sedan ett till bakplåtspapper över och kavla ut eller tryck ut den till ett runt tunt wrapbröd.
  • Stek i torr stekpanna på medelvärme ca 1 minut på varje sida.
  • Servera med smarrig fyllning, t.ex. Rödbetshummus, groddar, avokado och sallad!

Rödbetshummus

  • Skölj av kikärtorna med vatten. Mixa kikärtor, rödbetor, olivolja och tahini till en jämn smet.
  • Smaka av med salt, peppar, honung, pressad vitlök och limesaft från limen.