glutenfritt bröd

Gluten Free Makers produkter är bakade i Sverige och fria från gluten, animaliska produkter, raffinerat socker, vetestärkelse, tillsatser & konserveringsmedel.

Varje produkt har skapats med mycket omtanke, lång receptutvecklingsperiod, många smaktester, med de absolut bästa råvarorna för att du ska få avnjuta en riktigt god glutenfri gourmetprodukt.

Gluten Free Makers produkter gör dig, dina smaklökar & världen gott!

Nyttig kaka
Glutenfritt dansktbröd
Rostad kål
Veganska fritters
Glutenfri Patsa
Vegansk gryta med jackfruit
Vegansk o glutenfri Indisk dahl
Marta DellAnna

Jag heter Marta Dell’Anna och jobbar med att utveckla recept och livsmedel fria från gluten, tillsatser, animaliska produkter eller vitt socker. Här delar jag recept & hälsoinspiration till ett sundare liv, samt presenterar mina tjänster.

Jag har ett brinnande intresse för hälsa, yoga, matlagning och bakning. Jag älskar att tillaga allt från naturligt glutenfritt matbröd, smarriga varma vegetariska rätter till nyttigare varianter av desserter. I januari 2014 slutade jag äta gluten pga. hälsoskäl/sjukdom och kunde inte längre laga mat som innehöll vete, råg och korn. Jag började baka som aldrig förr, jag ville kunna skapa recept som både är goda och glutenfria!

Jag hoppas kunna ge inspiration för dig som vill eller måste utesluta gluten i sin kost!

Adress: Norra skolgatan 13, 21152 Malmö

Tel: 07399-71075

Kontakt: marta@glutenfreemakers.se

Begreppet darknet förknippas ofta med illegala aktiviteter och olagligt beteende. flugsvamp 4 Till exempel finns en darknet-marknad som en onlinemarknadsplats för försäljning av droger och andra smuggelgods. Men det är inte den enda användningen för det, eftersom det finns många legitima användningsområden för darknet också. En av dessa finns i Sverige där de precis har börjat experimentera med att använda detta utrymme för att ge anonymitet